Maak kennis met Hub030

Kennismaken bij...

We zoeken verbinding met iedereen die zich aangetrokken voelt tot Agora onderwijs. Samen zullen we Agora Hub030 realiseren. In kleine stappen bereiken wij onze ambitie: aan de stad Utrecht een buitengewone Agora school toevoegen.

Het is in het begin nog niet mogelijk om te komen kennismaken. Wil je een afspraak maken voor een eventuele aanmelding? Dan kan je mailen naar info@agora-utrecht.nl.

Binnenkort zal hier een videorondleiding te zien zijn!

Kennismaken met de community

Agora Hub030 heeft een diverse community van meedenkers en inspireerders. Ieder van deze mensen staat voor een stukje van de droom voor een Agora in Utrecht van 0-18 jaar. Een keer in de 8 weken komen we samen om stap voor stap Hub030 verder te ontwikkelen.

In de community zitten docenten van het VO en PO, docenten van de Pabo en lerarenopleiding, onderwijskundige, pedagogen, bevlogen en betrokken bedrijfskundige, leerkrachten in opleiding, creatieve geesten uit de culturele sector. Allen zetten zij zich in om deze school te realiseren. Wij bundelen krachten en zetten ons samen in, in deze flexibele schil.

Kennismaken met andere Agora's

HUB DATES

Thursday 19 September 2024
Kijkochtend om 09.30 uur

Nieuwsbrief

Niets missen van ontwikkelingen binnen HUB 030? Laat dan hieronder je e-mail achter voor onze nieuwsbrief!
chevron-down