Kom jij naar Agora Hub030?

Schooljaar 2023 - 2024

Binnenkort meer informatie over de inschrijving voor dit schooljaar. Interesse? Stuur ons een mail.
Mail ons!

Stedelijk aanmeldbeleid

Wil je jouw kind aanmelden voor onze school? Je moet dit doen in het kwartaal waarin uw kind 3 jaar wordt. Dit gaat via de gemeente Utrecht. Het aanmeldformulier kan je vinden op: Naardebasisschool.utrecht.nl. Op deze website kan je ook meer lezen over de procedure en aanmelding.

 

Voor kinderen die ouder zijn dan 3 jaar mag je direct contact opnemen met ons via de bovenstaande knop.

HUB030 in de toekomst

In het schooljaar 2023 – 2024 starten we voor leerlingen tussen de 4 en de 7 jaar oud. Hoeveel leerlingen we in totaal kunnen ontvangen is momenteel nog onduidelijk. Bij ons gaat kwaliteit van het onderwijs boven kwantiteit in leerlingenaantal.

Hierover binnenkort meer informatie!

 

Merwedekanaalzone

De Merwedekanaalzone wordt een nieuwe wijk in Utrecht. Momenteel worden alle plannen afgemaakt en binnenkort zullen de sloop- en bouwwerkzaamheden starten. De school die voor ons en nog een paar andere instellingen gebouwd gaat worden zal transparant worden, wat wil zeggen dat buiten en binnen met elkaar verbonden zal zijn waarbij de natuur en maatschappij verweven zal worden. Wij hopen hier begin 2025 in te kunnen trekken en helemaal onze eigen plek te kunnen creëren samen met alle leerlingen.

Klik hier voor meer info over de permanente locatie

HUB DATES

Thursday 19 September 2024
Kijkochtend om 09.30 uur

Nieuwsbrief

Niets missen van ontwikkelingen binnen HUB 030? Laat dan hieronder je e-mail achter voor onze nieuwsbrief!
chevron-down