Bekijk hier alle praktische informatie

Tijdelijke locaties

Wij starten in tijdelijke locaties. Het aankomende jaar zitten hebben wij twee plekken waar wij mogen ‘wonen’. Op de Vleutsenseweg 515 hebben wij enkele ruimtes die we op Agoriaanse wijze inrichten. Dit is onze basis waar we kunnen groeien.

 

Op de inspirerende plek: Cartesiushof op de vlampijpstraat mogen wij gebruik maken van ruimtes, zowel binnen als buiten. Deze plek zien wij als ideaal en passend bij ons onderwijs. Het is een plek die verwondering oproept en zien ernaar uit om hier onderwijs in te mogen maken.

Permanente locatie

De school in de Merwedekanaalzone wordt een transparant gebouw, waar binnen met buiten is verweven en verbinding met natuur en maatschappij wordt gezocht. Door de flexibele opzet van het gebouw is er zo veel mogelijk ruimte voor de agora’s, die op elke verdieping gekoppeld zijn aan een buitenruimte.

Het dak is ontworpen als een groen daklandschap met daktuinen waardoor een verticale tuin verbinding ontstaat met de groene naastgelegen pleinen. Er is op iedere verdieping ruimte voor groen. Zo kan de natuur geintegreerd worden in het onderwijs, bijvoorbeeld door een moestuin te maken op de verdieping waar keuken is. De afbeelding is een schets met een duidelijke visie.

 

Lees hier meer over de Merwedekanaalzone

Georganiseerde leertijd

Tijd is de georganiseerde leertijd voor leerlingen elke dag tussen 8.30 uur tot 14.30 uur. Leerlingen krijgen geen huiswerk op. Na de leertijd hebben ze tijd voor vrienden, familie, hobby’s, sport, muziek etc. Leerlingen zijn evenwel vrij om buiten de georganiseerde tijd aan hun challenge te werken. Onze ambitie in 2024 is de Agora te openen voor 50 weken per jaar, 5 dagen per week van 7.30 uur tot 18.30 uur.

Vakanties bij Hub030

Op de volgende momenten is de Hub gesloten door vakantie, (officiële) vrije dagen of studiedagen.

  • 28 & 29 september
  • 14 tot 24 oktober (herfstvakantie)
  • 6 december
  • 25 december tot 6 januari
  • 11 & 12 januari
  • 18 tot 25 februari (voorjaarsvakantie)
  • 27 maart tot 2 april
  • 29 april tot 13 mei (meivakantie)
  • 13 & 14 juni

HUB DATES

Thursday 19 September 2024
Kijkochtend om 09.30 uur

Nieuwsbrief

Niets missen van ontwikkelingen binnen HUB 030? Laat dan hieronder je e-mail achter voor onze nieuwsbrief!
chevron-down